Restauracja Szum na Woli

Chrupiąca autorska pizza

Decydując się na pizzę w menu wiedzieliśmy, że nie chcemy być kolejną restauracją serwującą pizzę neapolitańską, dlatego wprowadziliśmy autorski twist, dzięki któremu nasza pizza ma cienkie i chrupiące ciasto, które fermentuje minimum 48h. Używamy włoskich składników najlepszej jakości, które uzupełniamy polskimi, sezonowymi dodatkami.

Pizza w SZUMIE

Pizza

Do przygotowania pizzy używamy ciasta, które fermentuje minimum 48 h. Dzięki temu nasza pizza jest chrupiąca!

  • FOCCACIA 🍃 14

    oliwa czosnkowa, rozmaryn, sól maldon

  • MARGHERITA 🍃 33

    pomidory, mozzarella fior di latte, grana padano, bazylia, oliwa

  • DIAVOLA 43

    pomidory, mozzarella fior di latte, salami piccante, płatki chilli, bazylia, oliwa chilli

  • QUATTRO FORMAGGI 🍃 39

    mozzarella fior di latte, taleggio, grana padano, gorgonzola piccante, prażone orzechy, kolorowy pieprz

  • COTTO 41

    pomidory, mozzarella fior di latte, prosciutto cotto, grana padano, bazylia, oliwa czosnkowa

  • SALAME 47

    pomidory, mozzarella fior di latte, gorgonzola piccante, salami, miód

  • LA BUFALA 🍃 39

    pomidory, mozzarella di buffala, pesto bazyliowe

  • SPRING ONION 41

    sos BBQ, mozzarella di bufala, guanciale, czerwona cebula, dymka

  • CRUDO 45

    pomidory, mozzarella fior di latte, prosciutto crudo, grana padano, rukola, oliwa cytrynowa

  • CALOFIORNIAN KICK 45

    sos na bazie gochujang i orzechów ziemnych, czosnek konfitowany, straciatella, pepperoni, jalapeño

  • Przy grupach od 5 osób doliczamy 10% serwisu

    Nie dzielimy rachunków, ale jeśli macie ochotę zapłacić osobno wystarczy nas wcześniej o tym poinformować

ŚNIADANIA W SZUMIE

Sprawdźcie sami jaki comfort food przygotowaliśmy dla Was na weekendowe śniadanie

Śniadania od 9:00 do 14:00 w każdy weekend!